Operator/Shovelmachinist BGI/IBT bij ARN B.V. te Weurt [Netherlands]


 

Wil jij werken bij een bedrijf waar duurzaamheid centraal staat, bij een bedrijf dat elke dag bezig is met de circulaire economie?

Wil je een goed salaris bij een fulltime arbeidsovereenkomst?

Wil je goede secundaire voorwaarden en leuke collega’s?

Dan zijn we op zoek naar jou!

ARN werkt al ruim 30 jaar doelgericht om zoveel mogelijk duurzame grondstoffen en groene energie te produceren. Vele inwoners van Nijmegen gebruiken de warmte van ARN om hun huis te verwarmen en zitten in stadsbussen die rijden op door ARN gemaakt Groengas. ARN werkt hard aan de transitie van fossiele naar duurzame energie. We zijn elke dag bezig met de circulaire economie, waarbij we veel oog hebben voor mens, milieu en samenleving. Innovatie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn sleutelbegrippen voor ARN.

In verband met het vertrek van een collega zijn wij voor de afdeling BGI/IBT op zoek naar een

Operator/shovelmachinist Biogas-installatie (BGI) / IBT

Wat ga je doen?

In een gemotiveerd team zorg je voor het optimaal functioneren van de BGI/IBT-installatie.

Je bedient de installaties, verhelpt storingen, assisteert bij onderhoud en verricht controles en onderzoek tijdens verschoven dagdienst uren en weekenden. Daarbij rapporteer je aan de leidinggevende.

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde shovelmachinist met SOMA (of vergelijkbare) opleiding en je hebt aantoonbare ervaring met de besturing/bediening van zware machines. Je bent in bezit van VAPRO A, dat is een pré of bereid deze opleiding te gaan volgen.

Wij bieden jou een verantwoordelijke en afwisselende functie met een goede pensioenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.arnbv.nl

Heb je interesse in deze uitdagende functie, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet via mailadres personeelszaken@arnbv.nl.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Werklocatie: Fysiek

$ads={1}

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال